Ontmoeten

Ontmoeten

In de hectiek van onze maatschappij kan het een uitdaging zijn om elkaar echt te ontmoeten én te ont-moeten. Gezamenlijk tijd besteden aan welzijn, bewustzijn en positiviteit. Onder mijn begeleiding, zodat je zelf niet hoeft na te denken en even alleen maar hoeft te zijn. 

Door met een groep te mediteren, verhalen te delen, creatief te zijn of juist in stilte te wandelen, kan er een andere energie ontstaan dan alleen. 

Neem gerust contact met me op als je hier vragen of ideeën over hebt. 

Meditatie

Meditatie kun je overal doen en op vele manieren. Ik pas meditatie toe om energie, emoties of stress weer in balans te brengen. Maar ook om inzichten te krijgen via contact met het onderbewuste en met het hogere. Afhankelijk van de insteek pas ik elementen toe vanuit mijn ervaring met Mindfulness, visualisatie, Inca-shamanisme en ademhalingstechnieken.

Stilte wandeling

Even geen rekening hoeven houden met de route, gespreksstof of de behoeften van anderen, maar gewoon lopen in de natuur met alleen je eigen gedachten en je bewust worden van zowel je omgeving als je eigen binnenste. Naast de stilte ben ik de enige die af en toe wel praat om je te begeleiden.

Ontmoetingscirkels

Bij een ontmoetingcirkel gaan we met een groep de dialoog aan over een bepaald thema, waarbij iedereen in gelijke mate aan bod komt. Vervolgens gaan we ervaren dat het geheel (de groep) meer is dan de som der delen. Het thema kan vanalles zijn, zoals duurzaamheid, vertrouwen, manifesteren, levensfase etc. Ik faciliteer deze groepsgesprekken vanuit de methodiek van de Ontwikkelcirkel van Vandamme.

Creatieve sessie

Naast het inzetten van mijn creativiteit in coaching of het maken van schilderijen, wil ik ruimte creëren om met anderen op allerlei manieren creatief te zijn en te beleven wat dit met een ieder doet. Van creatieve oefeningen tot collages maken, of samen tekenen in de natuur. Omdat het leuk is én helend.